Și eu am fluturii mei !

Si eu am fluturii mei

 

Cu alte cuvinte, dacă Binder poate, pot și eu !

60 de lei pentru ultima creație semnată Irina Binder

Ieri am “picat” pe Facebook peste o știre  senzationala : 60 de lei pentru ultima creație semnată Irina Binder… Azi, curioasă fiind, caut informații despre fenomenul numit Binder și “cad” peste un articol din Adevărul 2018 în care autoarea de succes declara :

“Eu aștept de câțiva ani măcar unul dintre scriitorii care susțin că buni să mă depăsească”

Acum, serios vorbind, afirmând cele de mai sus, Irina Binder are dreptate : publicul cere, publicul are. Dă-i Cezarului ce-i al Cezarului și ai  terminat povestea. Și ce  poveste ! Numai una  și una!

Atât de mult și atât de des… oare când are ea să timp scrie?

Cineva se întreba retoric când are oare ea timp sa scrie. Între noi fie vorba, și eu mă întreb la fel. 500 de pagini cu intrigă, personaje, anunțuri motivaționale, povești și declarații de dragoste cu “lugu-lugu”, nu e o  joacă de copil. Într-o țară în care aproape nimeni nu citește, Irina Binder este un fenomen. Acum, lăsând gluma la o parte, ce poate fi așa de greu  în scrie o poveste de genul celor scrise de ea?

Dacă Binder poate, pot și eu !

Zis și făcut, calculat, gandit un pic si lansat provocarea. 500 de pagini cu 200 de cuvinte pe pagină -am văzut eu cum stă treabă cu editurile astea, trag câștig din orice – fonturile utilizate sunt mari și rândurile rare – deci la 200 de cuvinte pe pagină și la o medie de la 50 de pagini pe zi, în 100 de zile e gata cartea.

Vă anunț din start că fi o intringă care va deborda de substrat, voi fi nișe personaje extrem de bine construite iar stilul va fi lejer, simplist, în așa fel încât să nu zgândare prea tare. Si titlul, vai titlul … Mortal de sexy va fi!

Voi folosi  frazele scurte, percutante, cu mesaj motivațional la tot pasul. Asta e pariul pe care fac cu voi.  Vă rog să mă susțineți susținut cu aplauze  si încurajări de pe margine. Bine ?

Și nu e o glumă. Până terminați voi de citit articolul ăsta cu anunțul  eu scriu scenariul și, până va  dumiriți voi  că nu e o glumă, eu public primul articol din viitorul roman de succes. Să îl distribuiți la toți prietenii voștri care o iubesc pe Binder dar și la cei care n-o iubesc, da?  Ca să vadă toți și să înțeleagă că se poate . Acestea fiind spuse, vă spun doar atât : start !

(ca să se știe că este vorba de un pamflet, voi identifica  articolele în  chestiune cu mențiunea “și eu am fluturii mei”)

 

Facebook Comments